Εθνικής Αντιστάσεως 51-53, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

1ος χρόνος επιτυχιών Heart Center – Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Διαβαλκανικό

Τον 1ο χρόνο δράσης της στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, γιόρτασε η Β΄ Καρδιολογική Κλινική την οποία συγκρότησε η ομάδα του Heart Center. Σε «οικογενειακή» γιορτή οι οικοδεσπότες του Heart Center, Βλάσης και Ηλίας Νινιός, Ανδρέας Ιωαννίδης και Σωτήρης Ευαγγέλου, μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες τους (γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς), αλλά και στελέχη της Διοίκησης του Ιατρικού Διαβαλκανικού, ευχήθηκαν για μια ακόμη πιο δυναμική πορεία, με νέα ιατρικά επιτεύγματα.

Όπως ανέφερε στους παριστάμενους ο Διευθυντής της Κλινικής Βλάσης Νινιός, η απόφαση της ομάδας να μετακινηθεί στο μεγαλύτερο ιδιωτικό Νοσηλευτήριο της Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Διαβαλκανικό, ενίσχυσε τις δυνατότητές της να συμπορευθεί με τις μεγαλύτερες ομάδες επεμβατικής καρδιολογίας διεθνώς, ως προς τη συμμετοχή της σε νέα ερευνητικά προγράμματα για καινοτόμες επεμβατικές τεχνικές, όπως η mitraclip και η triclip, προσφέροντας παράλληλα δωρεάν παροχές στους νοσηλευόμενους ασθενείς, μοναδικές στον ελλαδικό χώρο. Παράλληλα με την πρωτοποριακή τοποθέτηση και άλλων τύπων βαλβίδων, η ομάδα πολλαπλασίασε την επιτυχή επιστημονική εμπειρία της στην τοποθέτηση αορτικών βαλβίδων (TAVI), ενώ πρόσφερε νέες εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της απεικονιστικής καρδιολογίας.

Ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες στην μικρή γιορτή, η ομάδα του Heart Center, ανανέωσε την υπόσχεσή της για ακόμη υψηλότερους επιστημονικούς στόχους στον τομέα της Καρδιολογίας, για τον επόμενο χρόνο.

  • Στις φωτογραφίες, στιγμιότυπα από τη μικρή γιορτή για τον 1ο χρόνο λειτουργίας της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού.