Εθνικής Αντιστάσεως 51-53, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Επιστημονικά video

04 Ιούλ: Η διακαθετήρια αντιμετώπιση των παθήσεων της τριγλώχινας βαλβίδας

Στα Διακλινικά Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Καρδιοθωρακοχειρουργικής 2022 -2023 συμμετείχε ως ομιλητής για τον ρόλο της τριγλώχινας βαλβίδας και τη διακαθετήρια αντιμετώπιση των παθήσεών της ο Επεμβατικός Καρδιολόγος του Heart Center και της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, Βλάσης Νινιός.

23 Μάι: Η παρουσίαση της πρωτιάς του Β. Νινιού στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας

Η παρουσίαση του Β. Νινιού στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας #EuroPCR2023 στο Παρίσι, στις 16-19 Μαΐου, 2023 και στην ενότητα «Lifetime management- Tailoring treatment option to secure future possibilities» με συζήτηση για την βιντεοσκοπημένη επέμβαση διαδερμικής αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, ο Αντώνιος Πίτσης, Καρδιοχειρουργός, ο Διευθυντής Α΄ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και ο Βλάσης Νινιός, Επεμβατικός Καρδιολόγος, Διευθυντής Β’ Καρδιολογικής Κλινικής, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, μιλούν στην ΕΡΤ3 για την επένδυση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην τεχνολογία αιχμής, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και δίνοντας τη δυνατότητα της πραγματοποίησης των πλέον καινοτόμων και σύνθετων χειρουργικών επεμβάσεων σε ένα από τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία της Ευρώπης.

Το δεύτερο μέρος της ημερίδας «New Frontiers in Cardiac CT and Cardiac MRI Myocardial Perfusion Imaging» που οργάνωσε GE Healthcare Pharmaceutical Diagnostics με στρογγυλό τραπέζι για την Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς.
Συμμετείχε ως ομιλητής, ο Επεμβατικός Καρδιολόγος της ομάδας Heart Center – B΄Καρδιολογική Κλινική Ιατρικού Διαβαλκανικού, specialist στις απεικονιστικές τεχνικές της καρδιάς, Δρ. Ηλίας Νινιός, αναφέρθηκε σε αποτελέσματα εξετάσεων μαγνητικής τομογραφίας ασθενών.
Η ημερίδα διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του 2022.

Το πρώτο μέρος της ημερίδας «New Frontiers in Cardiac CT and Cardiac MRI Myocardial Perfusion Imaging» με στρογγυλή τράπεζα για την Αξονική Τομογραφία Καρδιάς. Την ημερίδα οργάνωσε η GE Healthcare Pharmaceutical Diagnostics.
Συμμετέχων ομιλητής, ο Επεμβατικός Καρδιολόγος της ομάδας Heart Center – B΄Καρδιολογική Κλινική Ιατρικού Διαβαλκανικού, specialist στις απεικονιστικές τεχνικές της καρδιάς, Δρ. Ηλίας Νινιός, αναφέρθηκε σε αποτελέσματα εξετάσεων αξονικής τομογραφίας ασθενών.
Η ημερίδα διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του 2022.

Συνέντευξη του ειδικού καρδιολόγου του Heart Center – Β΄ Καρδιολογική Κλινική Ιατρικού Διαβαλκανικού Σωτήρη Ευαγγέλου. Σε αυτό το ειδικό επεισόδιο του podcast, ο Δρ. Daniele Andreini, συζητά με το μέλος της επιτροπής FiRST κ. Ευαγγέλου για το πρόσφατα δημοσιευμένο έγγραφο συναίνεσης των ειδικών, σχετικά με τη χρήση καρδιακής Αξονικής Τομογραφίας, για τον σχεδιασμό της στεφανιαίας επαναγγείωσης.