Εθνικής Αντιστάσεως 51-53, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Επιστημονικά video

V. Ninios: Mitral Valve Implantation: Transcatheter vs Hybrid Surgical Approach - Υβριδικό Συνέδριο για τις εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση
Β. Νινιός: Tips και Tricks στην επεμβατική θεραπεία – Η απεικόνιση στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο
Ο Σ. Ευαγγέλου στο Διεθνές Συνέδριο Αξονικής Τομογραφίας

Εισήγηση του Διευθυντή της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού, Επεμβατικού Καρδιολόγου Βλάση Νινιού, με θέμα «Επεμβατική αντιμετώπιση της ανεπάρκειας…

Εισήγηση Βλάση Νινιού με θέμα «Διαδερμική Επεμβατική Αντιμετώπιση της Μητροειδούς Βαλβίδας» στο πλαίσιο των πανελληνίων Σεμιναρίων της ομάδας εργασίας Ηχωκαρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (2021).
Εισήγηση Ηλία Νινιού με θέμα «Αύξηση τροπονίνης και ακινησία μεσοκοιλιακού διαφράγματος» -παρουσίαση περιστατικού σε γυναίκα 60 ετών στο πλαίσιο των πανελληνίων Σεμιναρίων των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (2021)
Εισήγηση Βλάση Νινιού με θέμα «Ανεπάρκεια Τριγλώχινας στην Καρδιακή Ανεπάρκεια: νεότερες τεχνικές» στο πλαίσιο των πανελληνίων Σεμιναρίων της ομάδας εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (2021)
Ηλίας Νινιός: «Πώς εκτιμούμε την ανεπάρκεια της μιτροειδούς μετά την σύλληψη των γλωχίνων; Ένα ή περισσότερα MitraClip;». Παρουσίαση στην ημερίδα "Ηχοκαρδιογραφικός Έλεγχος για Διαλογή Ασθενών και Καθοδήγηση Διακαθετηριακών Παρεμβάσεων Ανεπάρκειας Μιτροειδούς Βαλβίδας" του Tμήματος Διαδερμικών Βαλβίδων του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών "ΥΓΕΙΑ" στις 13 Απριλίου 2019.
Εισήγηση Ηλία Νινιού στο 40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο (17-19 Οκτωβρίου 2019, Ιωάννινα) με θέμα «Ορίζοντας την δευτεροπαθή ανεπάρκεια της μιτροειδούς» και «Δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία φόρτισης (Stress echo) – Πέρα από την κίνηση των τοιχωμάτων - Αξιομνημόνευτα περιστατικά».
Στρογγύλη τράπεζα με θέμα «Ηχοκαρδιογραφικός Έλεγχος για Διαλογή Ασθενών και Καθοδήγηση Διακαθετηριακών Παρεμβάσεων Ανεπάρκειας Μιτροειδούς Βαλβίδας». Εισήγηση Βλάση Νινιού με θέμα: «MitraClip: Τεχνικά χαρακτηριστικά, περιγραφή της επέμβασης. Μετεξελίξεις του συστήματος (NTR, XTR) και αλλαγές που έρχονται. Ποιες οι ουσιαστικές διαφορές;»