Εθνικής Αντιστάσεως 51-53, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας EuroPCR2023

Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας EuroPCR2023
Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας EuroPCR2023

Η παρουσίαση του Β. Νινιού στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας EuroPCR2023 στο Παρίσι, με κορυφαία στιγμή τη συζήτηση για την βιντεοσκοπημένη επέμβαση διαδερμικής αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας  που πραγματοποίησε πρώτος στον κόσμο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης. Κορυφαίοι επεμβατικοί καρδιολόγοι θέτουν ερωτήσεις στην ενότητα του «Lifetime management- Tailoring treatment option to secure future possibilities» (Διαχείριση ζωής- Προσαρμογή της θεραπευτικής επιλογής για την εξασφάλιση μελλοντικών δυνατοτήτων). Παρουσίαση του επιστημονικού βίντεο της συζήτησης στο https://heartcenter.gr/epistimonika-video-heart-center/  

Επίσης, ο Επεμβατικός Καρδιολόγος του Heart Center και Διευθυντής της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού, Βλάσης Νινιός πραγματοποίησε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου ομιλία με θέμα «Transseptal implantation of a TMVR device fixated in the left atrium».

Οι ομιλίες στο Euro PCR 2023 και η προβολή των τεχνικών που εφαρμόζει ο κ. Βλάσης Νινιός και η ομάδα του, αποτελούν μία ακόμη απόδειξη αναγνώρισης από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Το συνέδριο διεξήχθη στο Παρίσι στις 16-19 Μαΐου, 2023